بازدید کل از سایت : 9688+

ReactJS: دانش اساسی که باید برای وب سایت تجارت الکترونیک خود بدانید

توضیحات

ReactJS چیست؟
ReactJS یک جعبه ابزار برای ساخت رابط های کاربری است که برای اولین بار توسط فیس بوک در سال 2011 به کار گرفته شد. در هسته خود، React راه حلی برای مشکلی است که توسعه دهندگان هنگام ساخت رابط های کاربری با آن مواجه بودند. این به توسعه‌دهندگان اجازه می‌دهد تا رابط‌های کاربری پیچیده‌ای بسازند که دارای مؤلفه‌هایی هستند که به مرور زمان تغییر می‌کنند، بدون اینکه نیازی به نوشتن کدهای بسیار پیچیده جاوا اسکریپت باشند. از نظر فنی، می توانیم آن را کتابخانه رابط کاربری بنامیم.


چرا توسعه دهندگان جاوا اسکریپت از ReactJS استفاده می کنند؟
React یک کتابخانه جاوا اسکریپت است که در کمک به توسعه دهندگان در ساخت رابط کاربری یا UI تخصص دارد. از نظر وب‌سایت‌ها و برنامه‌های کاربردی وب، رابط‌های کاربری مجموعه‌ای از منوهای روی صفحه، نوارهای جستجو، دکمه‌ها و هر چیز دیگری است که شخصی برای استفاده از یک وب‌سایت یا برنامه با آن تعامل دارد. قبل از ReactJS، توسعه‌دهندگان به ساختن رابط‌های کاربری دستی با “vanilla JavaScript” یا با پیشینیان React کمتر متمرکز بر رابط کاربری مانند jQuery دست و پا می‌زدند. این به معنای زمان توسعه طولانی تر و فرصت های فراوان برای خطاها و باگ ها بود. بنابراین، در سال 2011، جردن واک، مهندس فیس بوک، React JS را به طور خاص برای بهبود توسعه UI ایجاد کرد. React علاوه بر ارائه کد کتابخانه React قابل استفاده مجدد، دارای دو ویژگی کلیدی برای توسعه دهندگان است:


JSX: یک برنامه افزودنی React که به توسعه دهندگان وب کمک می کند تا DOM خود را با استفاده از کدهای ساده و به سبک HTML تغییر دهند. و از آنجایی که پشتیبانی از مرورگر React به همه مرورگرهای وب مدرن گسترش می‌یابد، JSX با هر پلتفرم مرورگری که ممکن است با آن کار کنید سازگار است.


DOM مجازی: یک کپی از DOM سایت. ReactJS از این کپی استفاده می‌کند تا ببیند چه بخش‌هایی از DOM واقعی باید در هنگام وقوع یک رویداد تغییر کند (مانند کلیک کاربر روی دکمه). Virtual DOM می تواند به شما کمک کند ببینید چه چیزی پس از یک اقدام کاربر تغییر کرده است و فقط آن بخش از DOM واقعی را به صورت انتخابی به روز می کند.

ReactJS گاهی اوقات با یک چارچوب کامل اشتباه گرفته می شود زیرا اکوسیستم قوی و توسعه پذیری آن آن را به یک کتابخانه جاوا اسکریپت همه کاره تبدیل کرده است. به یاد داشته باشید، زمانی که از React JS برای ایجاد یک وب سایت و رابط های کاربری وب اپلیکیشن استفاده می کنید، به موارد زیر دسترسی دارید:
•    قطعات و اجزای کد React (بلوک‌های سازنده کد React که برای ایجاد بخش‌های خاصی از رابط کاربری استفاده می‌شود)
 •     گزینه ای برای استفاده از JSX برای دستکاری مستقیم DOM شما

•    یک DOM مجاز ی برای بهبود عملکرد وب سایت شما

 

نمونه اکوسیستم
اما علاوه بر همه اینها، ReactJS یک پروژه منبع باز است، به این معنی که هر کسی می تواند کد منبع آن را به صورت رایگان دانلود و تغییر دهد. این همچنین به این معنی است که هر تابع رابط کاربری خاصی که می‌خواهید با React به آن رسیدگی کنید، یک کتابخانه React برای رفع نیازهای شما وجود دارد. اندازه کتابخانه React شما می‌تواند با افزونه‌های کتابخانه تحت نظارت جامعه React، از مجموعه‌ای از ویژگی‌های فردی UI گرفته تا قالب‌های React JS را به‌طور تصاعدی افزایش دهد.
 

مزایا و معایب ReactJS


1.عملکرد بالا (DOM مجازی)
یکی از موارد حیاتی برای هر استارت آپی، سریع و پاسخگو بودن برنامه وب خود برای ارائه بهترین خدمات به مشتریان است. برخلاف DOM واقعی، DOM مجازی کوچک است و می توان آن را به سرعت به روز کرد. این باعث بهبود عملکرد برنامه می شود. استفاده از DOM مجازی همچنین به صفحه اجازه می دهد تا فوراً از سرور پاسخ دریافت کند و به روز رسانی ها را نمایش دهد. در نتیجه فیس بوک از فناوری DOM مجازی برای به روز رسانی چت ها و فیدهای کاربران بدون بارگیری مجدد صفحه استفاده می کند.
 

2.اجزای قابل استفاده مجدد
ReactJS از ایجاد اجزای قابل استفاده مجدد پشتیبانی می کند. هنگامی که یک کامپوننت UI ایجاد می شود، می توان از آن در قسمت های دیگر کد یا حتی در پروژه های مختلف با تغییرات کم یا بدون تغییر استفاده کرد. هنگام توسعه یک برنامه، می توان از کتابخانه های منبع باز از اجزای از پیش ساخته شده استفاده کرد. این به کاهش موارد غیر ضروری برای توسعه UI کمک می کند، که برای استارتاپ هایی که نیاز به صرفه جویی در زمان و هزینه دارند، بسیار مهم است.
 

3.جریان داده رو به پایین
جریان یک طرفه داده در ReactJS یکی دیگر از ویژگی هایی است که توسعه دهندگان آن را مفید می دانند. این جریان داده از بالا به پایین یا والدین به فرزند نیز نامیده می شود. این بدان معناست که فقط داده های یک طرفه بین عناصر موجود در برنامه منتقل می شود. مهمتر از همه، یک جریان داده رو به پایین از بروز خطا جلوگیری می کند و اشکال زدایی را تسهیل می کند.
 

4.جامعه عظیم
فیس بوک تلاش زیادی را برای تبدیل ReactJS به ابزار قدرتمندی که می تواند رابط کاربری برنامه های وب خود را بهبود بخشد، انجام داده است. امروزه، آنها به کار خود ادامه می دهند تا استفاده از آن را کارآمدتر و دلپذیرتر کنند. اما این ماژول فقط توسط فیس بوک ایجاد نشده است. فیسبوک با تبدیل آن به منبع باز در سال 2013، توسعه دهندگان را تشویق به استفاده و بهبود آن کرد. ReactJS امروز نتیجه تلاش های مشترک است و روز به روز در حال شکوفایی است.

 

سوالات و نظرات کاربران